54

Autobezitters afgesloten Metropolegarage mogen auto ophalen

Auto’s die in de afgesloten Metropolegarage staan, mogen in de loop van de dag opgehaald worden door de eigenaren. Dat meldt de NOS. De Metropolegarage werd gisteren per direct afgesloten. Volgens de gemeente is de veiligheid niet te garanderen. In de loop van maandagmiddag zijn scheuren ontdekt in het beton van een aantal pilaren van de garage.

Onderzoek

Zowel in de Metropolegarage als in andere Almeerse garages zal naar verwachting onderzoek worden gedaan. Wethouder Jan Hoek (GroenLinks) heeft gezegd dat te overwegen. Eerder zijn de parkeergarages al onderzocht. Dat gebeurde na de instorting van de parkeergarage bij Eindhoven Airport.

Parkeren

Voor parkeerders is het mogelijk om in één van de andere garages in het centrum te parkeren. Abonnementhouders kunnen tijdelijk parkeren in de Regisseurgarage.

Dit vind je misschien ook interessant