Wat is top en wat kan er beter aan station Almere Centrum? Met die vraag wordt een groep mensen de straat opgestuurd. Zij onderzoeken in opdracht van Reizigersvereniging Rover wat er verbeterd kan worden aan het station. Ook ProRail en de NS zijn betrokken bij het onderzoek.

Oproep

Via Twitter doet Frank Visser een oproep. Hij wil graag weten wat onder andere Almeerders vinden van hun station. Op die manier kan er beter een beeld verkregen worden van de situatie. Daarnaast kijkt hij met collega’s op locatie.

Aanpassingen

Sinds de storm van begin dit jaar zijn er al aanpassingen verricht aan het station. Zo is de glazenoverkapping vervangen door een doek. Daarmee is het veiliger geworden. Toch zijn er ook andere aanpassingen mogelijk die het station kunnen verbeteren.

Lelystad

Niet alleen in Almere doet Rover onderzoek. Ook het station in Lelystad wordt onder de loep genomen.

Wat kan er beter?

Laat ons hieronder, door middel van een reactie, weten wat jij vindt.

Comments are closed.