Almere City FC heeft met een 0-2 overwinning FC Eindhoven verslagen. ”Na vier seizoenen zonder zege in het Jan Louwers Stadion, slaagde de ploeg van trainer Michele Santoni er vrijdagavond wel in om met een zege van het veld te stappen”, zo meldt de club.

Wedstijdverslag

In de eerste helft hadden de Almeerders nog geen succes. Aan de andere kant kwam City wel een aantal keer goed weg. ”Zo tikte Timo Plattel een kopbal ternauwernood uit zijn doel en ketste een schot van Elton Kabangu via de binnenkant van de paal het doel uit”, zo laat de club weten.

De veel betere tweede helft van City betaalde zich zodoende optimaal uit. Met zes punten uit drie duels zijn de Almeerders nu terug te vinden op de zesde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Receveur

Tim Receveur vertelt hoe de wedstrijd verliep.

Comments are closed.