De introductieweek voor Almeerse studenten is voorbij. De afgelopen week konden de studenten kennismaken met elkaar en de stad. Er waren diverse activiteiten. De studenten van Windesheim Flevoland verzamelde zich in grote getale op het Stadhuisplein.

Spelletjes en opleidingen

De week begon in de grote zaal van Kunstlinie Almere Flevoland. Na de bijeenkomst trokken de studenten het centrum in voor kennismakingsspelletjes. De studenten kampeerden op het terrein van rugbyclub Bulldogs. Er waren ook andere activiteiten. Op dinsdag werd er een huizentocht gehouden langs kamers van studenten. Op woensdag was er op de Esplanade aandacht voor studentenverenigingen en op donderdag was er aandacht voor de opleidingen.

Aeres Hogeschool

Ook de studenten van Aeres Hogeschool kregen deze week een introductie.

Comments are closed.