Strandfestival ZAND op het Almeerderstrand en het familie zomerfestival ThanksLiving in Almere-Haven zijn vandaag te bezoeken. Om 10.00 uur opent ThanksLiving haar deuren. Om elf uur gaat ZAND van start.

ThanksLiving

”Het idee voor dit festival vloeit voort uit de jaarlijkse strandbarbekjoe ‘Teentje knoflook kipsaté’ om de geboortedag van de geestelijk vader van Stichting Vakjoe! te vieren. Wat 5 jaar geleden begon als een beladen dag groeide uit tot een gezellig dagje strand met gezellige deuntjes op de achtergrond en het nodige vertier voor jong en oud”, zo vertelt de organisator.

De toegang tot het festival is gratis. Er is onder andere een demonstratie door de Almeerse reddingsbrigade, een muziek en theatervoorstelling door Stichting TOP Almere, veel verschillende stijlen muziek en een ballonkunstenaar. Het festival duurt tot 20.00 uur en is te vinden aan de strandweg in Almere-Haven.

ZAND

Het populaire Strandfestival ZAND wordt voor de elfde keer georganiseerd. Ook dit jaar staan de beste artiesten van Nederlandse bodem weer op het hoofdpodium. Er zijn optredens van Nielson, Typhoon, Chef’special, Anouk en Guus Meeuwis. Ook BLØF en Lil Kleine zijn van de partij. De presentatie is net als voorgaande jaren in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond!

”Strandfestival ZAND is al jaren de leukste muzikale stranddag van de zomer. Op ZAND geniet je met je blote voeten in het zand van de beste muziek, struin je langs gezellige food & drink stands of maak je een ritje in het bekende reuzenrad, met prachtig uitzicht op het hele festival. De spectaculaire af- sluitende vuurwerkshow zorgt voor een schitterend einde”, zo vertelt de organisator. Het festival duurt tot middernacht.

Festivalweekend

Dit weekend is het festivalweekend. Naast ZAND en ThanksLiving wordt ook het Nickelodeon Festival gehouden.

Comments are closed.