76

Steekpartij in Food Passage; één gewonde

Bij een steekpartij in de Food Passage in het centrum van Almere is een jongen van 16 jaar gewond geraakt. Dat meldt de politie. Er zouden drie verdachten zijn aangehouden. Eén van de verdachten is ook 16 en komt uit Almere. De andere twee verdachten zijn 17 en 18 jaar uit en komen uit Rotterdam en Eindhoven.

Onderzoek

De politie doet onderzoek. De steekpartij zou hebben plaatsgevonden om 18.30 uur. Een medewerker van de kaaswinkel zag het gebeuren. Het slachtoffer kwam met een mes in zijn hand de winkel binnen. Daarna zakte hij in elkaar en brabbelde wat over zijn moeder. Volgens een andere getuige vluchtte één van de daders een snackbar in. Daar zou met stoelen zijn gegooid.
De getuigen krijgen slachtofferhulp.

Slachtoffer

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoe het slachtoffer er momenteel aan toe is. Er werd ook een traumahelikopter ingezet.

Dit vind je misschien ook interessant