Het lijkt erop dat het nog jaren duurt voordat het onafgebouwde kasteel een attractie wordt voor toeristen en dagjesmensen. Het kasteel, vlakbij de A6, was ooit bedoeld als luxehotel en conferentieoord. Door faillissementen is dat plan niet van de grond gekomen. Maar komt het nieuwe plan, de realisatie van pretpark Witchworld, wel van de grond? Al jaren is thrillerschrijver Ton Theunis (59) bezig met plannen om het romantische slot om te toveren tot een pretpark.

NRC

Gisteren verscheen op de website van het NRC een artikel over het toekomstig pretpark. Daarin is te lezen wat de plannen zijn en dat het park tot nu toe overleeft door dagbesteding te bieden aan mensen ‘met grote afstand tot de arbeidsmarkt’, onder wie verstandelijk en lichamelijk gehandicapten en autisten. Dat levert 28 euro per persoon per dagdeel op.

Lees het hele artikel bij het NRC >

Comments are closed.