Het Forever Young Festival heeft zo’n 10.000 bezoekers getrokken. Dat meldt de organisator van het evenement. Gisteren vond de tweede editie plaats. Het festival richt zich op 65+’ers.

Eenzaamheid

Het festival is er om mensen met elkaar te verbinden. Eenzaamheid is namelijk een groot probleem onder ouderen. ”Het festival werkt”, zegt Sietse Dugour tegen de NOS. Dugour is organisator van het Forever Young Festival.

Sfeer

Henny Sandbergen (70) bezocht het festival vorig jaar. Gisteren was hij er ook bij. Ook al is hij niet eenzaam, toch gaat hij er graag naartoe: ”Ik geniet er net zo veel van. Vooral de sfeer is heel erg gemoedelijk. Iedereen is met elkaar en eigenlijk is niemand meer alleen”, zegt Sandbergen.

Het hele interview met Sandbergen en andere bezoekers is terug te vinden in een artikel op NOS.nl.

Comments are closed.