Ondertussen in Almere: Forever Young Festival, VakantieFUN en meer…

In ‘Ondertussen in Almere’ lees je kleine nieuwtjes uit jouw buurt. Bekijk hieronder een selectie van kleine maar toch belangrijke en interessante gebeurtenissen in Almere.

Tweede editie Forever Young Festival

Het Forever Young Festival is in volle gang. Tot 20.00 uur vanavond is het festival voor 65+’ers te bezoeken. Ook op Twitter is er veel te bekijken.


VakantieFUN

Naast het Forever Young Festival gebeurt er natuurlijk meer in Almere. De Schoor meldt op Facebook dat er binnenkort een editie is van VakantieFUN. ”Nog twee weken (school)vakantie. Niet naar school? Dan kan je naar de Schoor! Het hele boekje vind je middels deze link. Misschien tot een keer tijdens één van de skeeler of mountainbike activiteiten”, zo schrijft De Schoor.

Bierflesjes

Iedereen viert zijn vakantie natuurlijk op een eigen manier. In de Parkwijk meldt Petra dat een groepje jongeren duidelijk een gezellige nacht heeft gehad in het Ebenezer Howardpark. ”Prima natuurlijk, maar houd de boel een beetje netjes en vooral veilig! Deze gasten vonden het blijkbaar grappig om hun bierflesjes kapot te slaan op het kleine pannadoeltje dat het dichtst bij de wijk staat”, zo schrijft zij op Facebook. ”Ik heb het zo goed mogelijk opgeruimd voordat straks een kind of hond zich verwondt, maar misschien dat er hier en daar nog wat ligt, dus kijk uit”, zegt Petra.

Nieuw gebouw voor Windesheim

Om deze rubriek luchtig af te sluiten nog een bericht van Windesheim Flevoland. De hogeschool krijgt er een derde locatie in Almere bij. ”De hogeschool groeit sneller dan voorzien”, meldt Windesheim. Naast het hoofdgebouw aan de Hospitaaldreef en een tweede locatie in de bibliotheek, is de school nu ook gevestigd in het Baken Stad College.