Wat gebeurde er vandaag in Almere? Lees het hieronder in het dagoverzicht met lokaal nieuws uit jouw buurt.

Budget Food naar Food Passage

De Food Passage in het centrum van Almere krijgt er een nieuwe winkel bij. Het gaat om een vestiging van Budget Food. De winkel verkoopt A-merken tegen dumpprijzen. Het gaat vaak om restpartijen.

Met de komst van Budget Food verdwijnt de Aldi. De winkel had al sinds de start in 2015 te kampen met een laag aantal klanten. De Aldi is niet de enige winkel die vertrekt uit de Food Passage. Onlangs vertrokken de slager en de notenbar uit het complex.

Beton Rondje Weerwater afgekeurd

De betonrand langs het Rondje Weerwater is afgekeurd. Er zouden deuken, scheuren en andere beschadigingen in het beton zitten. Dat meldt een woordvoerder van de gemeente.
In juli werd de betonrand aangelegd. De rand zal worden vervangen. Het Rondje Weerwater is een nieuw pad langs het Weerwater. De betonrand ligt in het Lumièrepark in de Filmwijk.

Alle BOA’s bevoegd

Keolis meldt op Twitter dat alle buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) bevoegd zijn. ”Afgelopen week hebben we weer vijf nieuwe medewerkers welkom heten tot ons team van Service & Veiligheid in Almere. Door de beëdiging van deze nieuwe medewerkers hebben we in totaal wel 40 BOA’s die zorgen voor Service en Veiligheid tijdens jouw busrit in Almere”, zo schrijft Keolis op Twitter.
Eerder bleek dat niet alle BOA’s bevoegd waren. De busmaatschappij had beloofd dit in orde te maken.

 

Comments are closed.