De jaarlijkse open dag van voetbalclub Almere City FC is ook dit jaar succesvol verlopen. Zaterdag werd onder andere de eerste selectie aan het publiek gepresenteerd. Naast aandacht voor voetbal was er ook muziek. Rappers als Keizer en Leafs traden op. Voor het eerst vond ook het Almere Challenge Event plaats.

Jeugdtoernooi

Tijdens de Almere Challenge Event deden 8 teams uit binnen- en buitenland mee. Het Japanse Cerezo Osaka en het Schotse Aberdeen waren onder andere van de partij. Ook de Nederlandse profclubs FC Groningen, FC Utrecht en AZ waren aanwezig. Gisteren vond de finale plaats.

5 miljoen

Vlak voor het weekend werd ook bekend dat Almere City FC het komende jaar gaat werken met een begroting die kan oplopen tot 5 miljoen euro. Volgens algemeen directeur John Bes gaat het goed met de club.

Comments are closed.