73

De drie van vandaag: Redhead Days, de zomer en groenonderhoud in Almere

Vandaag in ‘De drie van vandaag’ drie stellingen over Almere. Wat is jouw mening over de zomer, Redhead Days en het groenonderhoud?

Groenonderhoud

Eerder klaagden bewoners van de Danswijk en Filmwijk over het groenonderhoud. Het gras zou meters hoog staan. Volgens de bewoners doet de gemeente te weinig aan het onderhoud van de wijk. ”Afgelopen week ben ik zelf maar het gras gaan knippen. Het wordt amper bijgehouden. Overal groeit het gras meters hoog en het onkruid komt tussen de tegels vandaan”, zegt één van de bewoners in de Filmwijk.

Wat vind jij? Als de gemeente weinig mogelijkheden heeft om het onderhoud van de wijk te organiseren, moeten wijkbewoners dat dan niet zelf doen?

STEMMEN OP DE POLL IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Redhead Days

Het festival Redhead Days verhuist in 2019 van Breda naar een andere stad. Het is nog onbekend naar welke stad. Wel is zeker dat de organisatie van het festival open staat voor suggesties voor een nieuwe plek. Twee belangrijke voorwaarden: minstens dertien leuke kroegen in de buurt en een geschikt terrein voor de festivalcamping. Is Almere een geschikte plek?

STEMMEN OP DE POLL IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

De zomer

Het is al een tijdje vakantietijd. Tijdens de vakantie zendt 1Almere een zomerprogrammering uit. Maar wat deed of doe jij in deze zomer?

STEMMEN OP DE POLL IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Dit vind je misschien ook interessant