56

Petitie in Filmwijk voor kleuriger park

Het Laterna Mágikapark in de Filmwijk kwam eerder al in het nieuws vanwege de FONO-tafel en overlast door jongeren. Nu melden bewoners dat het park ook wel wat kleuriger mag worden. Een groep omwonende is een werkgroep gestart. Met een petitie willen de bewoners een ‘geuriger en kleuriger’ park.

Onmagisch

‘Het heet Laterna Mágikapark, maar het is niet erg magisch’, zegt één van de bewoners tegen de regionale omroep. ‘Mensen gebruiken het om er doorheen te fietsen of om hun hond uit te laten, maar het wordt niet echt gebruikt als park.’  Er moeten meer bloemen, struiken, een bijenlint en twee bankjes komen.

Petitie

De werkgroep hoopt dat een petitie ervoor kan zorgen dat het park meer geur en kleur krijgt.

Dit vind je misschien ook interessant