In ‘Ondertussen in Almere’ lees je kleine nieuwtjes uit jouw buurt. Bekijk hieronder een selectie van kleine maar toch belangrijke en interessante gebeurtenissen in Almere.

Lachgaspatronen

Ze liggen bijna door de hele wijk: lachgaspatronen. In de Filmwijk zien bewoners vaak patronen liggen op het Walt Disneyplantsoen, Lumièrepark, Cinemadreef en zelfs in het centrum tegenover het Lumièrepark bij de Meeresteinkade. Ook Carin wordt er niet blij van en doet een oproep via Twitter.


800 vrijwilligers bij Humanitas

Humanitas Twittert over een nog niet eerder behaald succes. De welzijnsorganisatie telt inmiddels 800 actieve vrijwilligers. Volgens de organisatie is dat meer dan ooit. ”Deze top-Almeerders ondersteunen belangeloos stadsgenoten bij geldzaken, opvoeden, opgroeien, eenzaamheid, taal, thuis raken in Almere, rouw, scheiding, detentie en het maken van een levensboek”, zo schrijft Humanitas.

Creatieve vuilcontainers

Sacha is op zoek naar creatieve oplossingen om bovengrondse vuilcontainers op te pimpen.

Comments are closed.