55

Nsimire (14) vermist

* Update: Sinds 22 augustus 2018 is Nsimire terecht. Dat meldt de politie van Den Haag. *

De 14-jarige Nsimire Massembo wordt al langer dan twee weken vermist. Nsimire is 1 meter 60 lang, zij heeft zwarte/bruine vlechten en droeg vlak voor de vermissing een lichtblauwe spijkerbroek met scheuren op de bovenbenen. Ook droeg zij een wit t-shirt met korte mouwen en een donkerblauw t-shirt met ‘G-star Raw’ op de borst.

Flyers

Op Twitter wordt aangekondigd dat er op woensdag 15 augustus geflyerd zal worden in het centrum van Almere. Inwoners worden opgeroepen om mee te helpen. ”We verzamelen ons om 12:00u in de Stationshal van Almere Centrum en van daaruit lopen we richting de markt en het Stadshart”, zo schrijft de initiatiefnemer.

27 juli

Nsimire is op 27 juli voor het laatst gezien. Sindsdien is er niks meer van haar vernomen.

Dit vind je misschien ook interessant