Wat gebeurde er vandaag in Almere? Lees het in het dagoverzicht.

Station afgesloten

Tot vanochtend was station Almere Centrum afgesloten voor reizigers en treinen. Vanwege de harde wind werden er voorzorgsmaatregelen genomen.
In januari van dit jaar kwamen er tijdens een storm glasplaten naar beneden.

ProRail neemt het zekere voor het onzekere en sluit voortaan het station als de windkracht boven de negen komt.

Studentenvereniging Endzjin is jarig

De Almeerse studentenvereniging Endzjin viert feest. De vereniging bestaat dit jaar 20 jaar. Endzjin werd in 1998 opgericht door studenten van de toenmalige studie Information Engineering van de Hogeschool van Amsterdam. Inmiddels telt de vereniging 300 leden. De leden zijn uitgenodigd voor een groot feest.

Nieuwe dienstregeling R-net

Vanaf september geldt er een nieuwe dienstregeling voor R-net bussen. Door werkzaamheden aan de A6 wordt er een gewijzigde dienstregeling ingevoerd. De wijzigingen gelden vanaf 2 september. Op de website van AllGo is de nieuwe dienstregeling te bekijken.

Comments are closed.