58

Almere City FC sluit eerste oefenduel op natuurgras af met winst

Gisteravond werd er in het Yanmar Stadion in Almere voor het eerst gespeeld op natuurgras. Almere City FC speelde een oefenduel tegen de nationale selectie van Suriname. Het duel werd met winst afgesloten voor de Almeerse club (4-2).

Wedstrijdverslag

”Het eerste doelpunt op de natuurlijke ondergrond kwam echter niet van een Almeerse voet. Ivanildo Rozenblad was al na twee minuten trefzeker voor de gasten”, zo schrijft de club in het wedstrijdverslag. Op de website van Almere City FC is meer te lezen over het oefenduel.

Volgende wedstrijd

De volgende wedstrijd op natuurgras in het Almeerse stadion vindt aanstaande vrijdag plaats om 20.00 uur. Dan speelt Almere City FC de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding en is MVV de tegenstander. Het duel is vrij toegankelijk voor publiek.

Dit vind je misschien ook interessant