Naast de grote nieuwsberichten zijn er ook heel wat kleine nieuwtjes in jouw buurt. Bekijk hieronder een selectie van kleine maar toch belangrijke en interessante gebeurtenissen in Almere.

Uitschrijving onderwijs

Het is niet echt handig: je krijgt zes weken om in beroep te gaan op een besluit van jouw school terwijl het besluit binnenkort al ingaat. Het overkomt Janine Scherpenberg en haar kind.

Janine laat op Twitter weten het niet eens te zijn met de beslissing van de school. Eduvier, een onderwijsgroep voor passend onderwijs, schrijft haar kind uit per 1 augustus aanstaande. ”Bent u het er niet mee eens, laat het binnen 6 weken weten”, zo zou in de brief staan van onderwijsgroep Eduvier.

Duif

In de Filmwijk heeft iemand last van een duif. Annemiek schrijft op Facebook: ”Van wie is deze duif? Hij heeft 2 ringen om, een groene en een witte ring. Hij wil constant bij ons naar binnen en vliegt van tuin naar tuin duidelijk op zoek….”.

Op Facebook geeft iemand een tip: ”Geef hem water en voer, dan knapt hij op en kan zijn reis weer verder vervolgen”.

Auto met opzet beschadigd

In de Parkwijk schrijft Rudy dat zijn auto met opzet is beschadigd. ”Vannacht vond iemand het leuk om mijn voorruit te beschadigen met een steen of een stok. Dit gebeurde ter hoogte van de Pereboomweg (aan het grasveld met de masten) en de Cotoneasterstraat”. De eigenaar hoopt dat iemand iets heeft gezien of gehoord. Hij vraagt of die persoon hem een bericht kan sturen.

Sleutel

In de Zuylensteinstraat vond Monique een sleutel in het parkeergedeelte. De eigenaar mag zich melden bij ons.

 

 

 

 

Almere City

Almere City heeft Breaking News voor ons:

Wethouder

Deze wethouder geniet van het zomerse weer. Hilde van Garderen van de VVD schreef gisteren: ”Heerlijk dagje op het water. Wat is Almere toch mooi!!”.

Foto

Bron: Google Maps (Nautilus College), Almere City FC (logo op voorgevel) en Wethouder Hilde van Garderen neemt programmaboekje International Youth Games Almere in ontvangst van Thea de Smaele, Stichting Partnersteden (Gemeente Almere).

Comments are closed.