54

Buurtcamping Beatrixpark succesvol verlopen

De eerste editie van de Buurtcamping in het Beatrixpark bij de Muziekwijk heeft 130 kampeerders getrokken. Dat meldt Matilda Onvlee, zij is de organisator van de buurtcamping.

Reacties

Volgens Onvlee waren bezoekers tevreden. ”Veel kinderen wilden niet weg en vonden het de beste vakantie ooit”, aldus de organisator. Volgens Matilda Onvlee waren er wel wat kleine probleempjes: ”Bij de eerste keer verlopen dingen meestal niet vlekkeloos. Toch hebben we een super tijd gehad”.

Andere campings

Niet alleen in Almere werd een buurtcamping georganiseerd. In maar liefst 20 parken in heel Nederland waren er buurtcampings. De campings hebben als doel dat buurtgenoten elkaar beter leren kennen. Volgens de Almeerse campinggasten is dat goed gelukt.

Dit vind je misschien ook interessant