52

Overhandiging programmaboekje International Youth Games Almere

Afgelopen donderdag heeft wethouder Hilde van Garderen het officiële programmaboekje van de International Youth Games Almere 2018 ontvangen. Zij kreeg het boekje uit handen van Thea de Smaele, secretaris van Stichting Partnersteden Almere. Van 23 tot en met 26 juli doen 400 jonge sporters (waarvan 150 uit Almere) mee aan de International Youth Games in Almere.

Topsportcentrum Almere

Op zondag 22 juli worden in het Topsportcentrum Almere de deelnemers ontvangen uit de partnersteden van Almere: Aalborg (Denemarken), Lancaster (Engeland), Rensburg (Duitsland), Rathenow (Duitsland) en Racibor (Polen). De jeugdige sporters in de leeftijd van veertien tot zestien jaar strijden vanaf de 23e op diverse locaties in Almere om medailles op acht sportdisciplines. Het gaat om de sporten: atletiek, badminton, handbal, golf, tennis, triatlon, roeien en zwemmen. Dankzij samenwerking met de Theaterschool Almere maakt ook cultuur deel uit van het evenement.

Meer informatie over de Youth Games en het programma is te vinden op de speciale website van het evenement.

Foto: Wethouder Van Garderen neemt programmaboekje International Youth Games Almere in ontvangst van Thea de Smaele, Stichting Partnersteden © Gemeente Almere

Dit vind je misschien ook interessant