53

A6 dit weekend gedeeltelijk dicht in beide richtingen

Dit weekend is de A6 gedeeltelijk afgesloten in beide richtingen. De afsluiting is tussen Stedenwijk en knooppunt Almere. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A27 en de A1. Lokaal verkeer kan gebruik maken van de Hogering en de Buitenring.

Ernstige verkeershinder Almere Haven

”Aannemer Parkway6 gaat dit weekend het verkeer omzetten naar de nieuw aangelegde rijstroken. Dit levert verkeershinder op voor weggebruikers. Met name Almere Haven is dit weekend zeer beperkt bereikbaar en zal naar verwachting ernstige verkeershinder ondervinden”, aldus de gemeente Almere.

Afsluiting tot maandag

De afsluiting duurt van vrijdag 20 juli 20.00 uur tot maandag 23 juli 5.00 uur. Meer is te vinden op de website van de gemeente.

 

Dit vind je misschien ook interessant