In de evenementenagenda op onze website zijn allerlei leuke evenementen en activiteiten te bekijken. De hele zomer vindt er van alles plaats in onze stad.

Rondvaart Almere Veertje

Almere verkennen vanaf het water? Dat kan iedere zaterdag en zondag met een rondvaart van Almere Veertje. Waar en wanneer? Er zijn 2 opstapplaatsen: Parkeerplaats De Lesplaats (het haventje aan het Bergsmapad,naast View Almere, bij de A6) vertrek 12.45 en vertrek 14.45 uur Esplanade (steiger naast het Flevo ziekenhuis): vertrek 13.00 en vertrek 15.00 uur.

Bekijk hier meer >

Nickelodeon Familie Festival op Almeerderstrand

Nickelodeon Familie Festival verwelkomt op zondag 26 augustus families en kinderen op het strand van Almere voor een geweldige dag vol muziek en familieplezier, boordevol entertainment, activiteiten en ervaringen voor alle leeftijden.

Bekijk hier meer >

Nieuws

Naast evenementen vind je ook het laatste nieuws bij 1Almere. Ook deze week zijn er weer dagoverzichten te bekijken. Bekijk ook eens de 1Almere-zomerstream.

Comments are closed.