1Almere blijft de komende jaren online. Het bestuur van de stichting heeft besloten zich terug te trekken uit de procedure voor de aanvraag van de licentie voor lokale omroep. 1Almere gaat onafhankelijk verder. De omroep richt zich voortaan volledig op het online publiek.

Nieuw format

Na de zomer gaat 1Almere zich meer richten op dat wat speelt in de stad. De omroep wil zo dichter bij de inwoners staan. Dat betekent dat de website zich minder richt op nieuwsberichtgeving en meer op
mensen en hun leefomgeving. Met de komst van het nieuwe format zal 1Almere vaker video’s
publiceren en minder audio. Daarbij zal gebruikgemaakt worden van social media. 1Almere blijft zichtbaar op Facebook, Twitter en YouTube.

Nieuwsbrief

1Almere houdt je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Abonneer je daarom op de nieuwsbrief die één keer in het kwartaal uitkomt. Abonneren kan via het contactformulier. De volgende nieuwsbrief komt uit in oktober 2018.

Comments are closed.