Wist je dat er tot eind september diverse rommelroutes worden georganiseerd in Almere? Bijna iedere Almeerse wijk in Stad, Haven en Buiten heeft een eigen rommelroute. Benieuwd naar de schatten die in de schuren en op de Almeerse zolders verstopt liggen? Kom dan gezellig langs bij de deelnemers van de rommelroute.

Pleintjes

Elke wijk mag ook vijf pleintjes aanwijzen waar mensen samen kunnen staan. Je meldt je dan aan met het adres van het pleintje in plaats van met je eigen adres. Aanmelden voor de pleintjes of je eigen adres kan via de website van de rommelroute.

Juli en september

In juli zijn er rommelroutes in de Waterwijk en de Staatsliedenwijk. In augustus zijn er geen rommelroutes, maar vanaf september wordt het evenement hervat. Zo zijn er in september nog routes te bezoeken in de Oostvaardersbuurt, Regenboogbuurt en de Filmwijk.

Klik hieronder op de afbeelding om de precieze data te bekijken.

Comments are closed.