61

Stelling: Het groenonderhoud moet door wijkbewoners worden uitgevoerd

Bewoners in de Danswijk en Filmwijk klagen al weken dat het groenonderhoud onder de maat is. Volgens de bewoners doet de gemeente te weinig aan het onderhoud van de wijk. ”Afgelopen week ben ik zelf maar het gras gaan knippen. Het wordt amper bijgehouden. Overal groeit het gras meters hoog en het onkruid komt tussen de tegels vandaan”, zegt één van de bewoners in de Filmwijk.

Ook bewoners in de Danswijk klagen. Enkele bewoners hebben al vaker melding gemaakt van het achterstallig groenonderhoud. Volgens bewoners wordt er teveel bezuinigd door de gemeente. ”Je ziet amper nog medewerkers van het groenonderhoud schoffelen”. In de Danswijk zijn bewoners een petitie gestart.

Stelling

Wat vind jij? Als de gemeente weinig mogelijkheden heeft om het onderhoud van de wijk te organiseren, moeten wijk bewoners dat dan niet zelf doen?

[poll id=”21″]

Dit vind je misschien ook interessant