54

Horecagelegenheid aan de Traverse overvallen

Op 1 juli werd een horecagelegenheid aan de Traverse overvallen. De politie zoekt getuigen.

Wapen

Bij de overval werd een medewerker bedreigd met een wapen. ”Rond 10.15 uur, vlak nadat een medewerkster de zaak had geopend, kwamen twee mannen binnen. De mannen liepen direct naar de balie en onder bedreiging van een wapen werd de vrouw gesommeerd de kluis te openen. Toen dit was gebeurd renden de mannen weg met de inhoud van de kluis, een onbekend geldbedrag”, aldus de politie.

Verdachten

De politie is op zoek naar getuigen en de daders. Op internet geeft de politie een signalement: ”De eerste verdachte,heeft een donkere huidskleur en is tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij is tussen de 1,75 en 1,80 meter lang en heeft een slank postuur. Hij heeft donkere ogen en rond zijn ogen was zwarte schmink aangebracht. Hij droeg een zwarte joggingbroek en een zwart vest met een capuchon die hij over zijn hoofd had. Hij had twee verschillende handschoenen aan: een zwarte en een soort tuinhandshoen. Verder sprak hij Nederlands zonder opvallend accent”.

Bij de overval was ook een tweede dader betrokken: ”De tweede verdachte is ook een man met een donkere huidskleur van tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang en heeft een slank postuur. Ook hij heeft donkere ogen en had zwarte schmink rond zijn ogen. Hij droeg een zwarte joggingbroek, een zwart vest met een capuchon die hij over zijn hoofd had en een donkere jas. Hij droeg aan beide handen tuinhandschoenen die wit/beige van kleur waren”.

De politie roept getuigen op contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Dit vind je misschien ook interessant