Dagoverzicht 29 juni 2018: Aeres Hogeschool Almere scoort goed

Wat gebeurde er vandaag, vrijdag 29 juni 2018, in jouw buurt? Bekijk hieronder het dagoverzicht met lokaal nieuws uit Almere.

Aeres Hogeschool doet het goed

De tevredenheid onder studerenden bij Aeres Hogeschool in Almere is gegroeid. Dat blijkt uit de uitslag van de Nationale Studenten Enquête (NSE). Studenten zijn tevreden over de aansluiting bij actuele ontwikkelingen en de stimulerende inhoud van de opleidingen. De hogeschool scoort boven het landelijke gemiddelde.

Oud-Wethouder verder bij Humanitas

Oud-wethouder René Peeters (D66) is sinds 22 juni voorzitter bij Humanitas. Die organisatie is een landelijke welzijnsorganisatie met onder andere afdelingen in Almere en Zeewolde. Peeters maakt deel uit van het hoofdbestuur. Naast zijn voorzitterschap heeft hij een eigen adviesbureau onder de naam ‘Opmaat en Groei’. Peeters was van 2010 tot 2018 onder andere wethouder van sport en onderwijs.