Restaurant Festijn Culinair gaat zich vestigen in Buitenhout. Dat laat de gemeente weten. Om dit mogelijk te maken, heeft de gemeente aan de ondernemer de laatste vrije kavel aan de Trekweg verkocht. De toekomstige eigenaar is beheert ook het Tang Dynastie aan de Evenaar in Almere Buiten.

Succes

Wethouder Ruimtelijke en Economische ontwikkeling, Maaike Veeningen, wenst de ondernemer veel succes bij deze nieuwe stap: “het is heel mooi dat ondernemers die al actief zijn in de stad nog meer gaan ondernemen. Zij kennen de markt, stad en inwoners. Wij wensen hen veel succes met dit 2e restaurant. Het is een welkome aanvulling voor Buitenhout en biedt Almeerders en gasten van buiten nog meer keuze om uit eten te gaan in onze stad”.

Duurzaam

De ondernemer laat haar tweede restaurant duurzaam bouwen en wil een beleving aanbieden in een Bourgondisch Trefpunt. Zij zet in op het bereiken van synergie door het runnen van twee restaurants; meer omzet met minder kosten.

Comments are closed.