62

Festivalseizoen Almere komt eraan

Het festivalseizoen in Almere komt eraan. Op 22 augustus vindt de tweede editie van het Forever Young Festival plaats. Op 26 augustus is er het Nickelodeon Familie Festival op het Almeerderstrand. Beide festivals maakten enkele namen van artiesten bekend.

Forever Young Festival

Het Forever Young Festival is een evenement voor 65-plussers. De internationale Beatles-coverband ‘The Beatles Revival’ zal dit jaar optreden. Dat heeft de organisatie laten weten. Het festival wordt gehouden op de Esplanade in het centrum.

Nickelodeon Festival

De organisatoren van het Nickelodeon Festival hebben vandaag een groot deel van het programma bekendgemaakt. Ronnie Flex, Kraantje Pappie en de Almeerse Famke Louise treden op tijdens de eerste editie van het festival. Volgens Nickelodeon is het evenement bedoeld voor bezoekers van alle leeftijden, van jong tot oud.

Dit vind je misschien ook interessant