60

Lammetje gedood in Waterwijk

In de Steurstraat in de Waterwijk is een lammetje gedood. De keel van het beest is op klaarlichte dag doorgesneden. “Het moet zijn gebeurd tussen 14.00 en 19.00 uur”, zegt hobbyherder Casper Moseman. Het is onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de dood van het lammetje.

Oproep

”Vandaag tussen 14.00 uur en 19.00 uur is er 1 van onze lammeren op verdachte omstandigheden dood aangetroffen in het veld. De keel van het lam is doorgesneden met een mes. Mocht iemand iets opvallends gezien hebben, wil diegene dan contact met mij opnemen?”, zegt Moseman op Facebook.

Vaker vernielingen

Moseman zegt vaker last te hebben gehad van vernielingen. ”Afzettingen werden vernield en apparatuur voor het schrikdraad werd gestolen”, aldus Moseman.

De schapen staan al jaren op het veldje aan de Steurstraat.

Dit vind je misschien ook interessant