Podcast met Bert Keizer en nieuws over de A6

Presentator Colet van der Ven ontvangt vandaag filosoof, arts, schrijver en columnist Bert Keizer (1974). Keizer studeert filosofie in het Engelse Nottingham en geneeskunde in Amsterdam. In 1981 legt hij zijn artsexamen af en wordt verpleeghuisarts. Het interview wordt verzorgd door de collega’s van RB. Het onderwerp is uiteraard ook interessant voor Almeerders.

Verder is er in de podcast aandacht voor het lokale, regionale en landelijk nieuws. Je hoort onder andere meer over de Dag van de Bouw die niet doorgaat, een zwaar ongeluk op de A6 en de Flevolandse Energie Agenda.

Het hele interview met Bert Keizer is op deze website te beluisteren.

Stelling van de week

In deze podcast is er ook aandacht voor de uitslag van de stelling van de week. Er kan nog steeds gestemd worden.

[poll id=”19″]