Wat gebeurde er vandaag, donderdag 31 mei 2018, in jouw buurt. Lees hieronder het dagoverzicht met lokaal nieuws uit Almere.

Kunstcarrousel

De Kunstcarrousel is winnaar van de Gouden Caleidoscoop. Het Almeerse project ontvangt 1000 euro. De Kunstcarrousel is een cultuureducatieproject waarin leerlingen van het Buiten Hout College aan de slag gaan met allerlei verschillende kunstdisciplines. De prijs wordt uitgereikt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Raad van State verwerpt bezwaren

De Raad van State heeft de bezwaren van buurtbewoners tegen de komst van de camping op Schateiland verworpen. De Raad van State oordeelt dat er geen sprake zal zijn van ernstige geluids- of lichtoverlast als de camping daar komt. Buurtbewoners maken zich daar zorgen om.

Camping Waterhout verhuist van het toekomstige Floriadeterrein naar het Schateiland vlakbij de wijk Noorderplassen.

Comments are closed.