58

Podcast: Terug naar 1976

Vandaag gaat de 1Almere podcast terug in de tijd. De rubriek ‘Toen in Almere’ besteedt aandacht aan de geschiedenis van onze stad. We bezoeken de eerste kerk van de stad en lopen door het centrum van Almere Haven.

In de podcast wordt vooruitgeblikt naar een uitgebreid artikel over het boek ‘De gestolen jaren van Henk Haalboom’. Het is een boek van Justine Mol. Het boek gaat over Henk Haalboom. Hij werd in 2002 veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf voor de moord op Pim Overzier en heeft tot 2014 vastgezeten. Onterecht, want hij heeft die moord nooit gepleegd. Vanavond meer…

Uiteraard is er in deze podcast aandacht voor het lokale, regionale en landelijke nieuws. Met onder andere nieuws over de autobranden in de Metropolegarage, de afsluiting van de A6 en woningbranden door blikseminslag.

 

 

Dit vind je misschien ook interessant