Burgemeester Franc Weerwind heeft vandaag, tijdens de opname van de Jubileum uitzending van ‘Robs Grote Tuinverbouwing’, de Erepenning uitgereikt aan Rob Verlinden. ”Rob Verlinden is het schoolvoorbeeld van iemand die zich al vele jaren inzet als ambassadeur van onze stad. Hij heeft de kracht en het bereik van zijn televisieprogramma’s ingezet voor het positief op de kaart zetten van Almere als bijzondere, groene stad”, aldus de burgemeester.

Speciale uitzendingen

”Zo kreeg eerder het stadscentrum een prachtige TV-special met kerst in de binnenstad, waar duizenden mensen voor naar Almere kwamen om de bijzondere binnentuin in de Schutterstraat te bekijken. De Floriade en Growing Green genoten een eigen uitzending, waarin Rob op zijn overtuigende manier laat zien waarom dit zo belangrijk is voor Almere. Ook daar trok de prachtige openbare Floriade-tuin die hij achterliet een groot publiek, dat op die manier een eerste kennismaking met de Floriade kreeg”, zegt de gemeente.

Almeerder

Sinds 1995 woont Rob Verlinden in Almere. In een kleurrijk huis, in de Filmwijk. Dat is hem op het lijf geschreven. Hij is gek op de bouwstijl in de wijk en hij weet anderen met veel passie en overtuiging te vertellen hoe fijn het is om in Almere te wonen.

Foto: Wikipedia; Rob Verlinden in 2012

 

 

Comments are closed.