67

Podcast: Tjeu van den Berk vertelt

Dit keer in de podcast een interview tussen Annemiek Schrijver en Tjeu van den Berk. Deze aflevering gaat over thema’s die ook interessant zijn voor Almeerders. De aflevering is gemaakt door onze collega’s van RB.

Gesprek

De bijna 80 jaar jonge katholieke theoloog Tjeu van den Berk is vandaag te gast bij Annemiek Schrijver. Van den Berk groeide op in een traditioneel katholiek gezin en ging als veel van zijn leeftijdgenootjes het klooster in, niet om priester te worden maar bestemd voor het onderwijs. Een buitenlandse studiereis zette zijn hele wereldbeeld op zijn kop toen hij eerst enkele weken in het revolutionaire Parijs van de jaren 60 verbleef, waar het bruiste en alles nieuw was.

Uitzending

Beluister hieronder de hele aflevering.

 

Dit vind je misschien ook interessant