Dit gebeurde er vandaag, vrijdag 18 mei 2018, in jouw buurt. Lees hieronder het lokale nieuws uit Almere.

Escaperoom

Burgemeester Franc Weerwind heeft de Escaperoom in De Nieuwe Bibliotheek geopend. Het gaat om de Hackerroom: een kamer waar je door middel van computerhacks en technologie moet proberen te ontsnappen.

Langer vast

De vijf mannen van motorclub No Surrender blijven langer vastzitten. Het gaat om veertien dagen. Dat heeft de rechter-commissaris laten weten. Deze week werden er vijf mensen opgepakt die worden verdacht van betrokkenheid bij de smokkel van een grote partij drugs. De politie hield een grote actie in zowel Hilversum als Almere. De opgepakte verdachten uit Almere zijn vier mannen van 23, 29, 30 en 42 jaar.

Stekelvarkentje

Er is een stekelvarkentje geboren in Almere Jungle. De geboorte was op 30 april bij de Kemphaan. De geboorte werd nu pas bekendgemaakt, omdat een arts het beestje pas vandaag gezond heeft verklaard.

Libelle Zomerweek komt eraan

De Libelle Zomerweek komt eraan. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Van 21 t/m 27 mei 2018 kun je genieten van de Libelle Zomerweek. Kaarten zijn te bestellen op de website van het evenement. Op de website is ook het programma te bekijken. Meer op libellezomerweek.nl >

Het evenement vindt plaats op het Almeerderstrand bij Almere Poort.

Nieuwsbulletin

Meer nieuws uit Almere is te horen in de podcast van vandaag of hieronder in het nieuwsbulletin met lokaal nieuws uit jouw buurt.

Comments are closed.