De werkreis van studenten van Aeres MBO Almere is van start gegaan. De studenten zijn 11 mei met het vliegtuig vertrokken naar West-Java. Doel van de reis is om het Cikananga Wildlife Center te helpen. Dit goede doel zorgt voor de opvang voor wilde dieren uit Java waarvan hun leefomgeving verdwijnt en van dieren die in beslag zijn genomen.

Op weg

Gisteren reisden de studenten af naar het Cikananga Wildlife Center. Na een busreis van ongeveer zes uur kwamen de studenten aan. ”We hebben kennisgemaakt met de mensen van Cikananga, koffers uitgepakt en aangeschoven bij het avondeten. Na het avondeten even lekker bijkomen.”

Dagboek

De studenten houden een dagboek bij via Facebook. Ook Cassy Murset schrijft in het dagboek over de reis. Eerder vertelde ze al dat ze met vriendinnen een crowdfunding was begonnen om de reis te kunnen financieren. Cassy heeft veel met Indonesië: ‘’Het lijkt mij heel leuk om naar Indonesië te gaan, want ik ben gedeeltelijk Indonesisch. Ik ben er nog nooit geweest.’’

 

Comments are closed.