In dit dagoverzicht lees je onder andere meer over de run op kaarten van Almere City FC na de succesvolle wedstrijd tegen Roda JC, een hennepplantage in de Oostvaardersbuurt en de nieuwe wethouder voor de Floriade.

Massale kaart verkoop Almere City FC

Foto: Almere City FC / Twitter

Na de succesvolle wedstrijd van Almere City FC tegen Roda JC is een run op toegangskaarten ontstaan. De club speelt aanstaande donderdag een thuiswedstrijd tegen de Graafschap. Maandag waren alle tickets al snel uitverkocht. De club laat nu een extra tribune plaatsen met plek voor 600 man.

No-Surrender leden opgepakt

Vanmorgen zijn er vijf mensen opgepakt die worden verdacht van betrokkenheid bij de smokkel van een grote partij drugs. Het gaat om leden van de motorclub No-Surrender. De politie hield een grote actie in zowel Hilversum als Almere. De opgepakte verdachten uit Almere zijn vier mannen van 23, 29, 30 en 42 jaar.

Hennepplantage opgerold

De politie heeft in de Oostvaardersbuurt een hennepplantage opgerold. Het gaat om een plantage met 201 planten. Dat meldt de wijkagent op Twitter. Er is niemand aangehouden.

Bewoners tegen verhuizing camping

Bewoners van drie flats in Noorderplassen zijn tegen de verhuizing van camping Waterhout naar het Schateiland. De camping moet verhuizen vanwege de komst van de Floriade op de oude locatie. Het Schateiland ligt tegenover de drie flats. De bewoners zijn bang voor overlast van geluid en extra verkeer.

Jaap Lodders wethouder voor de Floriade?

Foto: Wikipedia

Jaap Lodders (VVD) zou weleens de man kunnen worden die verantwoordelijk wordt voor zaken rondom de Floriade. Hij is genoemd als kandidaat voor het wethouderschap. Dat meldt Omroep Flevoland. Momenteel regelt Tjeerd Herrema (PvdA) als wethouder de zaken rondom de Floriade.

De coalitieonderhandelingen lijken zich in de laatste fase te bevinden.

Comments are closed.