In de Xenonstraat is in de nacht van 10 op 11 mei 2018 een bedrijfspand beschoten. Rond 05.30 uur trof een beveiliger meerdere kogelgaten aan, aan de voorzijde van het pand en werd de politie ingeschakeld. Die startte ter plekke met een onderzoek en zoekt getuigen.

Explosieven

De politie zette de omgeving van het pand af. Medewerkers van de Explosieve Opruimingsdienst (EOD) zochten naar explosieven in het pand. Rond 09.00 uur werd het pand vrijgegeven en startte de experts van de Forensische Opsporing met een sporenonderzoek bij het pand.

Oproep

”De recherche doet onderzoek en vraagt getuigen of personen die eerder of diezelfde nacht iets verdachts hebben gezien of meer informatie hebben, om contact op te nemen met de recherche in Almere via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000 of M-online”, aldus de politie op internet.

 

Comments are closed.