54

Vijf tips na uitzending Opsporing Verzocht

De politie heeft dinsdagavond vijf tips binnengekregen in de zaak over een woningoverval aan de Panterstraat in de Faunabuurt. De politie kreeg de tips naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht. In de uitzending werd een compositie-tekening getoond van één van de daders.

Woningoverval

De overval vond plaats op vrijdag 23 maart 2018 in de Faunabuurt. Er zouden twee mannen betrokken zijn geweest bij de overval. Eén van de verdachten droeg volgens de politie een ‘zeer echt lijkend politie-uniform’. 

Tijdens de overval waren er vijf mensen aanwezig in het woonhuis. Het zou gaan om drie kinderen en hun ouderen. De bewoners werden bedreigd met een vuurwapen. De kinderen zagen hoe hun ouders werden vastgebonden en bedreigd.

De mannen vertrokken in de richting van de Leeuwstraat nadat zij het hele huis hadden doorzocht.

Opsporing Verzocht

Meer informatie is over de zaak is ook te vinden op de website van het televisieprogramma.

Dit vind je misschien ook interessant