Koningsdag in Almere

Wat gebeurt er deze Koningsdag in Almere? Bekijk hieronder welke evenementen er plaatsvinden. Vanavond kun je bij 1Almere kijken naar een extra uitzending rondom Koningsdag met een sfeerverslag van onze verslaggever.

Koningsdag

Op donderdagavond vanaf 17.00 uur begonnen de vrijmarkten in de centra van Almere Centrum en Almere Buiten. De hele nacht kon je langs de kleedjes gaan voor de mooiste spulletjes. Ook vandaag, op Koningsdag zelf, kun je op jacht tijdens de vrijmarkten in onder andere Almere Centrum, Almere Buiten, Almere Haven en het Klokhuis in Almere Poort. Speciaal voor kinderen is er vrijmarkt in het Lumièrepark en op het schoolplein van basisschool De Archipel.

Koningsdag: Vlaggetjesroute

Kom op Koningsdag samen met je kinderen genieten van de rust en de natuur in het Almeerderhout. Volg de vlaggetjesroute en doe mee aan een spelletje koekhappen.

Kosten kind: €2,50
Begeleiding is gratis

Buitencentrum Almeerderhout – Stadslandgoed de Kemphaan
Kemphaanlaan 4. Vrijdag 27 april 2018 vanaf 10:00 tot en met 15:30