71

Mitchell van der K. hackte ook computer nichtje

De Almeerse Mitchell van der K. zou ook de computer van zijn minderjarige nichtje Joëlle Cheyenne hebben gehackt. Dat schrijft de nu 19-jarige Joëlle op Instagram. Er zouden naaktfoto’s van haar gemaakt zijn door middel van een webcam.

Opbiechten

Van der K. zou bij Joëlle Cheyenne hebben opgebiecht dat hij haar computer hackte en haar jarenlang volgde. “Mitchell zei dat hij niet alleen handelde”, zegt Joëlle tegen RTL Nieuws. “Hij werd door een anoniem persoon bedreigd om anderen te hacken.” Joëlle wil zijn verhaal graag geloven, maar twijfelt er wel aan. De politie heeft het huis van Van der K. doorzocht en vond de naaktfoto’s.

VVD

Van der K. zou voor de VVD plaatsnemen in de gemeenteraad. De VVD heeft Mitchell van der K. uit de partij gezet vanwege het nieuws over het hacken van meerder vrouwen. Hij zou namelijk ook, door middel van zijn hacks, ook naaktfoto’s en filmpjes hebben van vlogster Laura Ponticorvo en oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo.

Dit vind je misschien ook interessant