Zijn er fouten gemaakt bij de plannen over de nieuwbouw voor een internationale campus? Op die vraag proberen we het antwoord te zoeken in de podcast van vrijdag 6 april 2018. Vandaag spreken we met bestuursvoorzitter Saskia Makker (Alberdingk Thijm College) en SP-Fractievoorzitter Hans Everhard. Ook reageert wethouder Mark Pol (VVD) op het genomen besluit.
D66 heeft ook gereageerd. De reactie van die partij kun je vanmiddag lezen in een exclusief artikel over dit onderwerp.

We blikken in deze podcast nogmaals vooruit op de expositie van kunstschilder Arnold Jongkind. Arnold opent morgen zijn expositie met een nieuwe collectie olieverfschilderijen. De expositie vindt plaats in Gezondheidscentrum Filmwijk aan het Greta Garboplantsoen 1.

Uiteraard hoor je in deze podcast ook het laatste lokale, regionale en landelijke nieuws.

Comments are closed.