53

Stelling: Gemeente Almere geeft teveel uit aan onzin zaken

Er komt een nieuw schoolgebouw in Almere Poort. De gemeenteraad heeft kortgeleden namelijk ingestemd met de nieuwbouw van de internationale campus. Het oude gebouw zal daardoor niet meer worden gebruikt. De eigenaar van het gebouw ergert zich eraan dat de gemeente niet voldoende heeft gekeken naar de mogelijkheden. Heeft de gemeente te snel een beslissing genomen? Of is er wat anders aan de hand? Je hoort het aanstaande vrijdag in de 1Almere-podcast om 13.00 uur.

Naast het schoolgebouw investeert de gemeente ook in andere zaken. Een voorbeeld is de Floriade. Velen denken dat ook dat een verkeerde investering is. Dat brengt ons daarom bij de stelling:

STEMMEN OP DE POLL IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Dit vind je misschien ook interessant