Bomencommissie gaat bijna van start

Deel dit artikel

Vanaf volgende week gaat de bomencommissie aan de slag. De afgelopen tijd heeft de gemeente gezocht naar mensen die deel willen uitmaken van de bomencommissie. Er zijn uiteindelijk drie mensen geselecteerd.

Ervaring

De geselecteerde mensen hebben kennis over bomen en één iemand heeft ervaring op gebied van burgerparticipatie.

Inwoners

De gemeente hoopt door middel van de commissie beter te kunnen luisteren naar wat inwoners willen. Het kappen van bomen leidt namelijk al langere tijd voor veel protest.

One Reply to “Bomencommissie gaat bijna van start”

  1. Peter

    Gemeente moet maar eens doorgaan met het kappen van populieren. Die geven enorm veel overlast. Op de Spectrumdreef helaas weer half werk. Aan de kant van de rotonde zijn ze wegens overlast wel gekapt, maar aan de kant van de Lagevaart niet! Daar hebben de bewoners dezelfde overlast maar die blijft gewoon…… Wie het snapt mag het zeggen.

Reageren is niet meer mogelijk.