Deze week is er op 1Almere onder andere aandacht voor de nieuwbouw van de internationale schoolcampus in Almere. Niet bijbouwen, maar een volledig nieuwe campus voor internationaal onderwijs in Almere Poort. Dat voorstel deed het Almeerse college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad. De eigenaar van het gebouw, het Alberdingk Thijm uit Hilversum, is er niet blij mee. Deze week vertelt het schoolbestuur daar meer over in de podcast. Woensdag blikken we alvast vooruit.

Uiteraard is er in de podcasts ook aandacht voor ander nieuws.

Maandag

Op Tweede Paasdag kun je luisteren naar het laatste lokale, regionale en landelijke nieuws. De podcast is vanwege Pasen korter dan normaal. Wel is er aandacht voor Paasevenementen en ander Paasnieuws.

Woensdag

Op woensdag hoor je in de rubriek ‘Dit is ook Almere’ een interview met een Almeerse kunstenaar. De Almeerder gaat binnenkort exposeren in een gezondheidscentrum. Waar en wanneer dat is, hoor je om 13.00 uur in de podcast.

Vrijdag

Op vrijdag is er een exclusief interview. Colet van der Ven gaat in gesprek met Luna Zegers. Daarnaast is er ook een reportage te horen over een lokaal onderwerp.

Dit en meer hoor je in de podcast op maandag, woensdag en vrijdag. Om 13.00 uur komt de podcast online!

Comments are closed.