232

Podcast: Lokaal nieuws en Annemiek in gesprek met Petra Stienen

Hoofdgast is Petra Stienen (1965). Zij werd geboren in de arbeiderswijk Donderberg in het Limburgse Roermond en doorliep in die stad het Bisschoppelijk College Schöndeln. Na haar studie Arabisch aan de Universiteit van Leiden en Midden-Oostenstudies aan de School of Oriental and African Studies (SOAS) van de University of London. Tussen 1995 en 2004 werkte ze als diplomaat op de Nederlandse ambassade in achtereenvolgens Egypte en Syrië. Tijdens de protesten in de Arabische wereld in 2011 – de zogeheten Arabische Lente – trad ze regelmatig op als commentator in nieuwsprogramma’s als Pauw & Witteman.

Vandaag is zij te gast bij Hemelse Modder in de podcast van 1Almere. Presentatie is in handen van Annemiek Schrijver. De rubriek Hemelse Modder wordt verzorgd door de collega’s van Radio Bloemendaal. De rubriek gaat over uiteenlopende thema’s die ook interessant zijn voor ons als Almeerders. Uiteraard begint de podcast met lokaal, regionaal en landelijk nieuws en is er muziek.

Dit vind je misschien ook interessant