66

Wethouder Rene Peeters opent woensdag radiostudio Pro Almere

Op 28 maart opent wethouder Rene Peeters tussen 11 en 12 uur de nieuwe radiostudio van Pro Almere aan de Bachweg. De studio is in samenwerking met Omroep Almere en het bestuur tot stand gekomen. Pro Radio is dagelijks te beluisteren op de kanalen van de omroep. Zoals OmroepAlmere.nl en de app’s.

Jongeren

Pro Almere is een opleiding voor jongeren die niet met het reguliere onderwijs kunnen meekomen. Omroep Almere vindt het zijn taak om ook deze jongeren te betrekken bij de plannen voor een lokale omroep.

Gezonde school

Op 28 maart krijgt de school ook het predicaat ‘gezonde school’ mee. Pro Almere heeft zijn interne organisatie van keuken tot winkel aangepast om het predicaat te verwerven.

Live uitzending

De opening wordt live uitgezonden. Luister woensdag vanaf 11 uur naar omroepalmere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant