56

Kees Ahles nieuwe fractievoorzitter Leefbaar Almere

De nieuwe fractie van Leefbaar Almere heeft in de eerste vergadering Kees Ahles unaniem verkozen tot fractievoorzitter. Hij volgt hiermee Marco de Kat op. Elian van Nunen is verkozen tot vice-fractievoorzitster.

Fractie-assistent

Kees Ahles was de afgelopen vier jaar fractie-assistent bij Leefbaar Almere met de portefeuilles financiën, grondbeleid en de gemeentelijke organisatie. De fractie bestaat nu uit 3 leden: Kees Ahles, Elian van Nunen en Frits Huis. De benoeming van de fractie-assistenten volgt later deze week.

Verheugd

”Ik ben zeer verheugd met het vertrouwen dat de fractie mij heeft gegeven en dat ik het stokje van Marco de Kat mag overnemen. Marco heeft in de vorige periode de vernieuwing van de partij in gang gezet en heeft een prachtige lijst met mensen met hart voor onze stad samengesteld. Daarmee heeft hij een mooie basis gelegd waarmee we verder kunnen. Leefbaar heeft voor de komende periode als speerpunten: financiële degelijkheid, duurzaamheid , beheer en onderhoud en het parkeerbeleid. Wij zullen ook niet schuwen om opnieuw verantwoordelijkheid voor deze stad te nemen.”

Dit vind je misschien ook interessant