Hoofdgast vandaag is Enis Odaci voorzitter van Stichting Humanislam en partner bij Stichting Koetsveld en Odaci, waar hij samen met predikant Herman Koetsveld de interreligieuze dialoog vormgeeft.

Zijn wieg stond in Antakya (Antiochië), Turkije. Als peuter loopt Enis polio op en dat zorgt ervoor dat hij zijn eerste schooljaren in het speciaal onderwijs doorbrengt. Die zorg is bepalend voor zijn blik op de wereld. Veel kansen, veel mogelijkheden. Na de Universiteit Twente te hebben afgerond begint hij als verkeerskundige eindelijk, want zo voelde het, een rol van betekenis te spelen in de maatschappij.

Odaci vertelt over interessante thema’s. Uiteraard ook interessant voor ons als Almeerders. Daarom speciaal voor jou geselecteerd door de collega’s bij de omroep in Bloemendaal: het interview met Enis Odaci.

Comments are closed.